Posted on

Oznamy, Hirdetések – 20.10.2024 – 27.10.2024

  •    Dnes po sv. omši je aj v našej farnosti zbierka na misie. Tento rok je na Slovensku venovaná farnostiam a diecézam v africkom Malawi. Svojím príspevkom dávate chudobným nádej a pomáhate im žiť lepší život. Za vaše milodary vyslovujeme srdečné Pán Boh zaplať.

       Budúcu nedeľu bude pravidelná zbierka na organ

       Chceš poznať viac Božie Milosrdenstvo? Príď na stretnutie Faustínum, so sr. Blankou v pondelok o 16:00 do pastoračného centra.

       Godzone tour 2024, v rámci Týždňa Cirkvi pre mládež, je  spojením originálneho hudobno-tanečného programu, jedinečných príbehov ľudí, inovatívnej video produkcie a divadelnej show, ktoré sa uskutoční v šiestich mestách Slovenska i Českej republiky. Je podujatím „Novej evanjelizácie“, ktorá sa snaží šíriť vieru v Ježiša Krista a pomôcť ľuďom doceniť to, kto je Ježiš, čo urobil a čo stále robí. Počas večerného programu na štadiónoch a v športových halách výstúpia rôzni umelci i známe kresťanské zoskupenia. Vstup na podujatie je zadarmo.

       Autobus na Godzone do Bratislavy odchádza 25.10. o 15:45 spred fary. Dovezie nás aj naspäť. Mladí do 18rokov si vezmite zo sakristie informovaný súhlas pre rodičov, ktorý potom odovzdáte pri nástupe do autobusu p. dekanovi. 

       Nácvik farského spevokolu: každú sobotu o 16:30 v pastoračnom centre.

       Pravidelné detské stretká, každú sobotu od 10:00 do 12:00 v Materskom centre Mamy mamám. Na stretkách deti zažívajú spoločenstvo kamarátov, rôzne aktivity, hry a spoločnú modlitbu. Najbližšie stretko bude 26.10.

    Deti pridajte sa k spevu každú druhú nedeľu na sv. omši o 9:30.

       Srdečne pozývame na stretnutie s diecéznymi koordinátorkami hnutia Modlitby matiek 25. 10. o 19:00 v Pastoračnom centre. Bližšie info na nástenke vonku.

       Pozývame Vás na ďalší manželský večer, ktorý bude na budúci týždeň v stredu 30. októbra 2024. Začneme o 18:00 sv. omšou v kostole, potom sa presunieme na do pastoračnej miestnosti (od cca 18:45). Tému: Modlitba ruženca v rodine nám predstaví programový riaditeľ Rádia Mária Slovensko, dominikán Bruno Donoval, OP.

     

     

     

  • ** Egyúttal tájékoztatjuk a kedves testvéreket, az egyházközségünk által végzett egyéb munkákról is. Miután az elmúlt hetekben a paplak több helyiségében építési átalakítások történtek, ebben a hónapban megkezdjük a paplak épületének szigetelését. Köszönjük az ehhez a célra kapott anyagi támogatást. Aki szeretne bekapcsolódni a segélymunkába, vagy anyagilag szeretné támogatni a munkát, az  espereshez fordulhat.

    ** Egyházközségünk énekkarának próbája, minden szombaton 16:30-tól, pasztorációs központunk termében valósul meg.

    ** Minden gyermeket szeretettel várjuk a 9:30-kor kezdődő szlovák nyelvű vasárnapi szentmisén elhangzott énekek begyakorlására. Legközelebbi próba, fél órával a szentmise kezdete előtt valósul meg.

    ** Szeretettel várunk minden gyermeket, különösen azokat, akik áldozók lesznek, gyermektalálkozókra, mely minden szombaton 10:00-12:00 óráig van a Mamy Mamám centrumban. A találkozókon a gyerekek baráti közösséget, különféle tevékenységeket, játékokat, közös imát élnek át. A következő találkozó időpontja október 19-én lesz.